Poklady české kuchyně : čtyři roční období : nejlepší recepty od jara do zimy
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
CN Invest a.s.,
2017
|
Vydání: | Vydání 1. |
Edice: |
Edice F.O.O.D
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Brandýsek
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
3179711594 | 6061880 | VF Q 28634 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |